Logo - sort

SERVICE OG KVALITET I HØJSÆDET

OM LGD BUSINESS TRANSPORT

VI VED HVAD DER SKAL TIL

MERE END 25 ÅRS ERFARING

Siden starten har vi kørt med sportsstjerner, præsidenter, direktører, rejsemontører, konferencegæster, turister og alt derimellem.

Vi har løst opgaver for stort set alle typer organisationer: Virksomheder, det offentlige, ministerier, ambassader, rejsebureauer, hoteller og events. Vi kan også løse din.

Vores flåde hos Limo Group

LGD BUSINESS TRANSPORT

KOMPROMISLØS SERVICE OG TILFREDSE KUNDER

Hos LGD Business Transport handler det om mennesker – ikke kun om transport. Her får du komplette, gennem koordinerede og skræddersyede transportløsninger af højeste kvalitet.

Vi vil leverer markedets bedste produkt; den bedste service og den bedste kvalitet – til yderst attraktive priser. Altid til rette tid og på rette sted, og som en værdig og professionel repræsentant for jeres besøgende.Vores ambition er kontinuerlig at udvide og videreudvikle vores services, så vi bliver danske virksomheders foretrukne samarbejdspartner på persontransport-området.

Kontakt os

Vi tager os af det hele. Fortæl os hvem, hvor og hvor mange, så sørger vi for al planlægning og koordinering. Du skal kun henvende dig et sted – og du kan være tryg ved, at vi løser opgaven.